Mikor ennél is meg nem is, tökéletes választás a kapros joghurtos uborkaleves.
Ez a hideg krémleves pont azt a szeszélyes nyári érzést ragadja meg, amikor a hőség elveszi az étvágyad, de a tested mégis sóvárog valami üdítőre. Hidegen tálalva olyan, mintha egy ehető frissítő zuhany lenne – újraéleszt, felfrissít és közben finoman ápolja az emésztésed is a joghurt jótékony hatásával és az uborka rosttartalmával.
Ez a kapros joghurtos uborkaleves egy igazi nyári kedvenc, a tomboló hőségben. Rekkenő hőség, de a víznél már többre vágysz, ennél is valamit, de nem kívánod a meleget és tűzhelyt sem kapcsolnád be.. Na ilyenkor igazi jolly joker, ez a leves.
Egyszerű alapanyagokból készül, és pillanatok alatt összedobható – tökéletes a sietős hétköznapokra még azoknak is, akik tudatosan figyelnek az étkezésükre. A jól lehűtött görögjoghurt hűsítő krémessége, a fokhagyma, a ropogós uborka és a kapor harmóniája, picit citromlével megbolondítva.
Garantáltan felpezsdít és energiával fog feltölteni bármikor is készíted el.
Hűtsd be előre az alapanyagokat, hogy azonnal tudjad fogyasztani. A mennyiségeket a recpnél állítsd be, attól függően éppen, hány adagok készítenél.
Kapros joghurtos uborkaleves elkészítése egyszerű, mint az egyszer egy. Az uborkát megmossuk és felkockázzuk. Joghurttal és a fűszerekkel turmixgépbe tesszük, krémesre turmixolod és már fogyaszthatod is.
Más ízesítéssel készítenéd el az uborkalevest? Olvasd el ezt!
Vagy kapj kedvet a képek alapján!
Ez a hideg krémleves pont azt a szeszélyes nyári érzést ragadja meg, amikor a hőség elveszi az étvágyad, de a tested mégis sóvárog valami üdítőre. Hidegen tálalva olyan, mintha egy ehető frissítő zuhany lenne – újraéleszt, felfrissít és közben finoman ápolja az emésztésed is a joghurt jótékony hatásával és az uborka rosttartalmával.
Köszönöm, hogy olvasol :)